Privatlivspolitik/Privacy Policy

Senest revideret 24. juli 2018
Persondatapolitik

Persondatapolitik

Alle persondata behandles efter gældende lovgivning, og efter principperne for god databehandlingsskik. På denne side kan du få et overblik over, hvorfor og hvordan dine persondata indsamles, behandles og beskyttes. Endvidere informeres om retsgrundlaget for behandlingen af persondata og om de rettigheder, du har.

Skulle du have brug for yderligere information eller oplysninger, er du velkommen til at kontakte den dataansvarlige.

Hvem er dataansvarlig – kontaktinformation?

Ole C Hansen er den dataansvarlige og har ansvaret for, at behandlingen af persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kontakt kan ske pr. brev, telefonisk eller på e-mail.

Ole C Hansen
Jernaldervej 273A, 4.th.
DK – 8210 Aarhus V
telefon: +45 2696 5880
e-mail: oc_h@live.dk
web: www.olechansen.dk

Vi behandler kun persondata ud fra legitime interesser

I det omfang vi behandler dine persondata, sker det alene på baggrund af Ole C Hansens legitime interesser, der i korte træk er:

  • At drive en webshop til online salg af værker af Ole C Hansen, herunder at kunne håndtere betalinger, udsende faktura og kvittering samt levere indkøbte værker til en fysisk adresse.
  • At drive hjemmesiden olechansen.dk, med mulighed for at bruger kan kommentere på udvalgte indlæg.

Hvilke persondata indsamler vi og til hvilket formål?

Webshop
Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvis at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvis kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger desuden cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til følgende formål:

  • Sende dig information om din konto og ordre
  • Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsætte din konto til vores webshop
  • Overholde alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Levere indkøbte værker til en fysisk adresse

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Vi gemmer desuden kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Kommentarer
Når brugere skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne.
Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/ .
Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du som bruger har besøgt dette andet websted (eksempelvis Facebook).

Disse websteder kan indsamle data om dig, bruge cookies, indlejre ekstra tredjeparts sporing, og overvåge din interaktion med dette indlejrede indhold.

Videregiver vi dine persondata?

Nej, som udgangspunkt videregiver vi ikke dine persondata til tredje part, medmindre du har givet samtykke eller vi ved lov eller myndighedspålæg måtte blive forpligtet hertil.
Dog kan persondata i visse tilfælde overlades til eksterne samarbejdspartnere, når vi beder disse partnere behandle oplysningerne på vores vegne. Disse virksomheder er databehandlere og behandler kun data efter vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andre formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt tavshedspligt.

Vi deler information med følgende trediepartsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig;

PayPal/betaling i webshop
I webshoppen kan du betale ved overførsel gennem netbank eller via PayPal. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til PayPal inklusive den information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Se venligst PayPal Persondata Politik for flere informationer.

Hvor længe opbevarer vi dine persondata?

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, og når vi ikke længere er juridisk forpligtet til at gemme dem.
Dokumentations- og opbevaringskrav efter Regnskabsloven indebærer, at vi skal gemme oplysninger om økonomiske transaktioner i mindst 5 år jf. bogføringsloven.
Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi kontrollerer løbende vores sikkerhedsprocedurer

Dine persondata bliver behandlet i henhold til gældende lovgivning. Vores sikkerhedsprocedurer kontrolleres løbende med henblik på at sikre en ordentlig behandling af dine persondata.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine persondata, har du ifølge databeskyttelsesforordningen en række rettigheder.

  • Indsigt. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.
  • Rettelse eller sletning. Hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet, hvis ikke dette strider mod vores juridiske forpligtelser.
  • Indsigelse. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine persondata.
  • Flytning af oplysninger. Du har ret til at få flyttet dine oplysninger til en anden dataansvarlig – dvs. vi skal udlevere de oplysninger vi har om dig i et almindeligt anvendt format.
  • Klage. Hvis du er utilfreds med måden vi behandler dine persondata på, kan du indgive klage til Datatilsynet, der er tilsynsmyndighed. Find kontaktinfo på www.datatilsynet.dk

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Du finder kontaktoplysninger øverst her i persondatapolitikken.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Revidering af persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre vores persondatapolitik. Når vi ændrer persondatapolitikken, ændrer vi også datoen øverst på denne side.
Den til enhver tid gældende persondatapolitik er den du læser her på denne side.

 

Ovenstående persondatapolitik er gældende for www.olechansen.dk og subdomænet www.shop.olechansen.dk samt for opbevaring af fysiske dokumenter.

Cookiepolitik

Cookiepolitik

Hvad er en cookie?

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet IT-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information som f.eks. browsertyper, sete sider og klik på links. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Vi bruger oplysningerne til at danne os et samlet overblik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt.

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du får information om, at der bliver sat cookies, inden de sættes. Læs evt. mere på Erhvervsstyrelsen.dk om cookies og det juridiske grundlag i “Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (Cookiebekendtgørelsen).

Hvem sætter cookies?

Følgende sætter cookies på din computer når du besøger olechansen.dk eller subdomænet shop.olechansen.dk

  • Google analytics (Google Inc.)
    Gør det muligt at udføre statistiske analyser som for eksempel, hvor mange antal besøgende hjemmesiden har, anvendt tid på hjemmesiden, køn, alder og browsertyper.
  • Youtube (Youtube Inc.).
    Gør det muligt at vise youtube-videoer på hjemmesiden, samt se statistik for videovisninger.
  • WooCommerce.
    Gør det muligt at administrere dine ordrer samt varer i kurven når du handler i webshoppen.
  • PayPal.
    Gør det muligt at betale i webshoppen. Se evt. PayPals cookiepolitik her

Afvis eller slet cookies

Du kan altid afvise eller slette cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender.

Her en vejledning for nogle af de hyppigst anvendte browsere:

Internet Explorer 11

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari 6/7

Revidering af cookiepolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre vores cookiepolitik. Når vi ændrer cookiepolitikken, ændrer vi også datoen øverst på denne side.
Den til enhver tid gældende cookiepolitik er den du læser her på denne side.

Ovenstående cookiepolitik er gældende for www.olechansen.dk og subdomænet www.shop.olechansen.dk

 

Personal Data Policy
will be ready soon
Cookie Policy
will be ready soon